DEMOLAB

DemoLab és una organització per la recerca i producció sense finalitats de lucre amb el seu domicili en Barcelona, Espanya i treballant en diferent continents amb diferents materials i persones, principalment investigant, creant, difonent i generant producció per ajudar a les comunitats a resoldre problemes de sostenibilitat i educació. Recolzem i reconeixem que el disseny responsable i sostenible en combinació amb les noves tecnologies pot ser una eina que pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, i contribuir a escurçar la bretxa intergeneracional del coneixement per a produir la integració, la cohesió social i un accés més democràtic a la tecnologia, l’educació i els espais diversificats en el territori.

 

Creiem a fomentar una consciencia publica, democràtica i ecològica sobre la forma en com el disseny pot contribuir a canviar els entorns socials per mitjà de l’educació, difusió i realització d’activitats, producció de materials i eines tecnològics que fomentin la innovació i la seva cohesió. Tenim la ideologia de pensar globalment i actuar localment, centrant-nos a posar en valor el patrimoni cultural, social i el medi ambient, involucrant-nos amb les comunitats i empoderar-los per construir una xarxa solidària basada en la innovació territorial i en la tecnologia a una escala de proximitat.

Alan Silva

Àrea de Creació i Producció

Yeny Márquez

Àrea de Recerca i Desenvolupament

Fayna Nieves

col·laboradora d'Art i Disseny

Gaëlle Collas

col·laboradora de Róbotica i educació STEAM

Jaime Pérez Martín-Gaitero

Àrea de Sostenibilidad de la Organización

Ignacio Belda Hériz

Área de Sostenibilidad económica.

Idiomas