DEMOLAB

Associació per a la recerca, l'innovació educativa - tecnològica-sostenible i per a la difusió de les tenologies de fabricació digital i el consum responsable.

DemoLab és una organització per la recerca i producció sense finalitats de lucre amb el seu domicili en Barcelona, Espanya i treballant en diferent continents amb diferents materials i persones, principalment investigant, creant, difonent i generant producció per ajudar a les comunitats a resoldre problemes de sostenibilitat i educació. Recolzem que el disseny responsable i sostenible pot ser una eina que pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les famílies i contribuir a escurçar la bretxa Inter generacional per produir la integració, la cohesió social i un accés més democràtic a la tecnologia, l’educació i els espais diversificats.

 

Creiem a fomentar una consciencia publica, democràtica i ecològica sobre la forma en com el  disseny pot contribuir a canviar els entorns socials per mitjà de l’educació, difusió i realització d’activitats, producció de materials i eines tecnològics que fomentin la innovació. Tenim l’ideologia de pensar globalment i actuar localment, centrant-nos a posar en valor el patrimoni cultural, social i el medi ambient, involucrant-nos amb les comunitats i empudegant-les per construir una xarxa solidària basada en la innovació i en la tecnologia a una escala de proximitat.

Alan Silva

Yeny Márquez

Eloi Tortras